⭐⭐ عیب ‌یابی مسیر هاست با استفاده از دستور Tracert Друк

  • 9

در این آموزش قصد داریم تا شما را با یکی از کاربردی ترین دستورات، به جهت عیب یابی مسیر هاست با استفاده از دستور Tracert که در صورت قطعی ارتباط با سرور استفاده میشود، آشنا کنیم.

 

یک مثال کاربردی: فرض کنید یک بسته دارید و  قصد دارید این بسته را از مسیرترمینال غرب در میدان آزادی واقع در غرب تهران تا ترمینال شرق در سه راه تهرانپارس واقع در شرق تهران، ارسال کنید. همانطور که مستحضر هستید ممکن است در این مسیر، از مبدا تا مقصد، خیابان‌هایی و یا معابری وجود داشته باشند. در صورت بروز هر گونه مشکل ممکن است یکی از این معابر و یا خیابان‌ها بسته باشد. اما این که دقیقا بفهمیم کدام مسیر و یا کدام خیابان یا معبر بسته است. کار بسیار دشواری است. 

زمانیکه آدرس وبسایتی مثل وبسایت تهران‌سرور را در مرورگر خود جستجو میکنید، دقیقا چه اتفاقی می‌افتد؟ در پاسخ باید گفت که در زمان فشردن دکمه Enter به هنگام جستجوی یک آدرس خاص، درخواست، در قالب یک بسته ( Packet) از مرورگر شما (مبدا - ترمینال غرب در میدان آزادی واقع در غرب تهرانبه سرور (ترمینال شرق در سه راه تهرانپارس واقع در شرق تهران) ارسال میشود. و باید مسیری (معابر و یا خیابان‌ها) را تا رسیدن به مقصد طی کند که در دنیای وب به آنها روتر (Router) گفته میشود. همانطور که گفته شد اگر برای هر کدام از این روترها مشکلی بوجود بیاید برای بسته ارسالی نیز مشکل بوجود می‌آید. که در اینجا برای اینکه بتوان عیب یابی کرد، به ابزار قدرتمندی به اسم Tracert نیاز پیدا خواهیم کرد.

در زمان استفاده از نرم افزار Adobe Connect ممکن است در بعضی موارد، قطعی ایجاد شود که این قطعی شامل دو حالت میشود؛ یا از سمت ISP (سرویس دهنده اینترنت) که از طرف کاربر میباشد قطع است، و یا از سمت سرور ارائه دهنده و برای عیب یابی  میتوان از این ابزار استفاده کرد. در ادامه به نحوه استفاده از این ابزار مفید میپردازیم.

 

برای استفاده از این ابزارمیبایست در منوی استارت (کادر بنفش رنگ) عبارت cmd (کادر نارنجی رنگ) را جستجو کرده تا بتوانبد به محیط Command Prompt (کادر زرد رنگ) دسترسی پیدا کنید. (مطابق با تصویر)

پس از انتخاب و باز کردن Command Prompt، با صفحه مشکی رنگی (کادر قرمز رنگ) مواجه میشوید.

https://tehranserver.ir/images/learn/trainingCenter/tracert2.png

 

در این محیط میتوانید از دستورات مختلفی برای نتایج مختلفی استفاده کنید. در اینجا همانطور که مشاهده میکنید ما دستور tracert tehranserver,ir (کادر نارنجی رنگ) را تایپ کردیم.

نکته حائز اهمیت: مشترکانی که از این دستور به جهت تست مسیر (Trace)  پلان‌های ادوب کانکت خود استفاده میکنند، حتما به جای tehranserver.ir آیپی (IP) سرور خود را وارد نمایند.

 

در ادامه پس از اجرای دستور، اطلاعات زیر(کادر آبی رنگ)  در صفحه ظاهر میشود و در پایین این اطلاعات، پیغام موفقیت آمیز بودن عملیات به نمایش گذاشته شده است (کادر سبز رنگ).

دقت داشته باشید که در هنگام پشتیبانی برای حل مشکل، از شما به اصطلاح Trace میخواهند که باید از صفحه بالا در مانیتور خودتون و عملیات انجام داده، اسکرین شات، بگیرید.

با تشکر


Ця відповідь Вам допомогла?

« Назад