بررسی Shared Network Port و Dedicated Port در ILO پرینت

  • 2

 

در سرور های نسل جدید قابلیتی تحت عنوان integrated lights out یا به اختصار ILO قرار داده شده است که با استفاده از آن ادمین شبکه میتواند حتی با وجود خاموش بودن سرور به آن دسترسی داشته باشد و از راه دور و به صورت ریموت سرور را خاموش و روشن نموده و یا تنظیمات بایوس را تغییر دهد.

 سیستم ‌ILO از دو راه قابل دسترسی میباشد :

 

− از طریق Dedicated network Port به معنی پورت شبکه اختصاصی :

که از یک NIC (کارت شبکه) مستقل استفاده می کند که فقط به ترافیک شبکه iLO اختصاص داده شده است.

این پورت در قسمت پشتی سرور با برچسب ILO مشخص گردیده است و از طریق اتصال کابل RJ-45 قابل اتصال میباشد.

 

− از طریق Shared Network Port به معنی پورت شبکه اشتراکی :

که از یکی از  NIC (کارت شبکه ) های دائمی نصب شده در سرور استفاده می کند که تنها مختص به استفاده از ILO نمیباشد اما میتوان تنظیمات آن را طوری قرار داد که ترافیک مربوط به ILO  را نیز پشتیبانی نماید.این پورت نیز با کابل RJ-45 قابل اتصال میباشد.

 

برای استفاده از هرکدام از این پورت ها موارد زیر را باید در نظر داشته باشید:

 

− فقط یکی از این ۲ پورت را میتوانید برای اتصال به ilo استفاده نمایید و امکان استفاده از چند پورت برای این کار وجود ندارد.

 

− هنگام اتصال از طریق پورت اشتراکی , ILO به صورت پیشفرض از پورت شماره ۱ استفاده خواهد کرد.در ورژن های جدیدتر نرم افزار ILO قابلیت تغییر شماره پورت نیز وجود دارد و به عنوان مثال کاربر میتواند پورت شماره ۳ را برای اتصال انتخاب نماید اما اگر این تغییر پورت بر روی سرور پشتیبانی نشود مجددا پورت به شماره ۱ تغییر خواهد نمود.

 

− هنگام اتصال از طریق پورت اشتراکی نمیتوانید از آیپی های ورژن ۶ استفاده نمایید و میبایست از آیپی های ورژن ۴ استفاده کنید.

 

− در برخی سرور ها که پورت اختصاصی برای ILo تعبیه نشده است تنها راه اتصال به ILO از طریق پورت شبکه اشتراکی میباشد.

 

− در صورت مسدود نمودن ترافیک ILO از پورت اشتراکی, کارت شبکه مربوطه به صورت کامل قطع نخواهد شد و تنها ترافیک مربوط به ILO مسدود خواهد شد.

 

جمع بندی 

در این مقاله ۲ روش اتصال به سیستم ILO را بررسی نمودیم که امیدواریم مفید واقع شده باشد.

 


آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

« برگشت